نرخ ارز حواله ای ، صرافی بازار نرخ ارزهای رایج جهانی را با توجه به روند بازار داخلی و پیگیری و استعلام از منابع اقتصادی معتبر در داخل و xe که از معتبر ترین سازمانهای اعلام نرخ ارز در جهان می باشد استخراج می نماید. نرخ ارز به دو دسته کلی خرید و فروش نقدی (اسکناس) و خرید و فروش حواله بانکی (واریز به حساب) تقسیم می شودکه در جدول این صفحه به روز رسانی میشود. لازم به ذکر است قیمت های مندرج در جدول جهت خرید و فروش تا سقف 5000 پوند و یا معادل ان در ارزهای دیگر می باشد لذا جهت استعلام قیمت جهت مبالغ بیش از 5000 پوند با شعب صرافی بازار در لندن و تورنتو تماس حاصل نمایید.
نرخ ارز حواله ای جهت فروش ارز به صرافی به شکل حواله، فروشندگان ارز می توانند علاوه بر حواله بانکی (واریز به حساب صرافی) از روش های جایگزین مانند پی بال و وب مانی و حساب فارکس و یا دیگر کیف پول های الکترونیکی نیز استفاده نمایند. این روش ها این امکان را فراهم می کند که ایرانیان ساکن در داخل کشور که امکان داشتن حساب ارزی برایشان میسر نمی باشد با داشتن کیف پول الکترونیک امکان دریافت ارز و یا حواله ارز به دیگر حساب های ارزی از حسابشان فراهم گردد. لازم به ذکر است از دیگر محاسن داشتن کیف پول الکترونیک امکان ارسال مبالغ بالا بدون محدودیت های ارسال ازطریق حواله های بانکی میباشد. جهت اطلاع از انواع نحوه پرداخت و کارمزدها و امتیازات هر یک از کیف پول ها و همچنین اطلاعات مورد نیاز حساب بانکی دریافت کننده حواله جهت انجام حوالجات بانکی می توانید به لینک های زیر مراجعه نمایید و یا در صورت نیاز می توانید با شعب صرافی بازار در لندن و کانادا تماس حاصل نمایید.
نرخ ارز حواله ای حواله دلار آمریکا شرکتی
- نرخ فعلی : 55,600
- بالاترین قیمت روز : 56,990
- پایین ترین قیمت روز : 55,600
- بیشترین مقدار نوسان روز : –
- درصد بیشترین نوسان روز : –
- نرخ بازگشایی بازار : –
- زمان ثبت آخرین نرخ : ۲۸ فروردین
- نرخ روز گذشته : 55,600
- درصد تغییر نسبت به روز گذشته : 0%
- میزان تغییر نسبت به روز گذشته : –
- نوع تغییر نسبت به روز گذشته : –
حواله یورو شرکتی
- نرخ فعلی : 66,700
- بالاترین قیمت روز : 67,000
- پایین ترین قیمت روز : 66,700
- بیشترین مقدار نوسان روز : –
- درصد بیشترین نوسان روز : –
- نرخ بازگشایی بازار : –
- زمان ثبت آخرین نرخ : ۱۹ فروردین
- نرخ روز گذشته : 66,700
- درصد تغییر نسبت به روز گذشته : 0%
- میزان تغییر نسبت به روز گذشته : –
- نوع تغییر نسبت به روز گذشته : –
نرخ ارز حواله ای حواله پوند
- نرخ فعلی : 77,890
- بالاترین قیمت روز : 77,890
- پایین ترین قیمت روز : 77,890
- بیشترین مقدار نوسان روز : –
- درصد بیشترین نوسان روز : –
- نرخ بازگشایی بازار : –
- زمان ثبت آخرین نرخ : ۲۹ فروردین
- نرخ روز گذشته : 77,890
- درصد تغییر نسبت به روز گذشته : 0%
- میزان تغییر نسبت به روز گذشته : –
- نوع تغییر نسبت به روز گذشته : –
حواله درهم امارات
- نرخ فعلی : 13,750
- بالاترین قیمت روز : 13,760
- پایین ترین قیمت روز : 13,750
- بیشترین مقدار نوسان روز : –
- درصد بیشترین نوسان روز : –
- نرخ بازگشایی بازار : –
- زمان ثبت آخرین نرخ : ۱۶ فروردین
- نرخ روز گذشته : 13,750
- درصد تغییر نسبت به روز گذشته : 0%
- میزان تغییر نسبت به روز گذشته : –
- نوع تغییر نسبت به روز گذشته : –
نرخ ارز حواله ای قیمت حواله درهم امارات امروز سه شنبه 11 خرداد 1400
روز قبل درهم امارات (حواله) برخلاف رشد قبلی با افت قیمت روبرو بوده است، بطوری که درهم امارات (حواله) که ۲ روز پیش تا ۶,۶۹۴ (شش هزار و ششصد و نود و چهار ) تومان رسیده بود، امروز – سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ مصادف با ۰۱ ژوئن ۲۰۲۱ – با کاهش ۱.۹ درصدی به ۶,۵۶۹ (شش هزار و پانصد و شصت و نه ) تومان رسید.
جدول قیمت 3 روز اخیر درهم امارات (حواله) | |||
قیمت (تومان) | مقدار تغییر | درصد تغییر | تاریخ |
۶,۵۶۹ | -۱۲۵ | -۱.۹۱ | روز قبل |
۶,۶۹۴ | ۲۴۴ | ۳.۶۴ | ۲ روز پیش |
۶,۴۵۰ | ۶۰ | ۰.۹۳ | ۳ روز پیش |
تا پیش از تشکیل کشور امارات پول کاغذی برای بادیه نشینان آن عجیب و بی معنا بود. در آن شرایط تجار تمایل داشتند باز هم از کالاهای قابل حمل استفاده کند. با رشد تجارت حمل سکه دشوارتر از گذشته شد. برخی معتقدند اسکناس اولین بار در سال ۱۹۳۰ در میان بادیه نشینان گذشته و امیرنشینان کنونی رواج پیدا کرد.
با این حال تا رسمی شدن استفاده از پول ملی امارات تا سال ۱۹۷۳ که استفاده از درهم رسمی شد به طول انجامید. طی این مدت در امارات از واحدهای پولی دیگری همچون دینار بحرین، ریال قطر و روپیه خلیج فارس استفاده میشد. از سال ۱۹۷۳ دولت این کشور شروع به انتشار اسکناسهای رسمی کرد.
در سال ۱۹۷۸ نرخ برابری درهم امارات نسبت به دلار ۳/۶۷ تعیین شد و از آن زمان، این نرخ ثابت مانده است. نرخ برابری ارز درهم نسبت به پزو، پوند استرلینگ و روپیه توسط بازار آزاد تعیین میشود؛ به همین دلیل مقدار آن نسبت به این ارزها ثابت نیست.
دلیل تفاوت قیمت حواله درهم و یا هر ارز دیگری در این است که سیستم بانکی حال حاضر به دلیل تحریم و نبود زیرساختهای لازم در بانکها امکان حواله مستقیم را نمیدهد. این امر هم اکنون از طریق صرافیها انجام میشوند.
اهمیت قیمت درهم برای اقتصاد ایران
تعیین قیمت دلار در ایران مکانیزمی قدیمی دارد به این صورت که هر روز صبح نرخ تبدیل درهم امارات به ریال ایران مشخص می شود، این نرخ پایه قیمت فردایی سبزه میدان را تشکیل داده و نرخ سبزه میدان نیز نرخ بازار ارز تهران را رقم میزند.
به عبارت سادهتر از ۴۰ سال گذشته و به دنبال تحریم آمریکا نرخ ارز ایران در بازار دوبی تعیین میشود.
یعنی نرخی که در بازار تهران امروز معامله می شود ۲۴ ساعت قبل از اینکه درهم به ریال تبدیل شود، رقم خورده است. زیرا درهم و دلار دو روی یک سکه هستند. دلیل دیگر این است که چون نرخ تبدیل با موقعیت ۲۴ ساعت بعد هج می شود، با نرخ تنزیل یک روزه و در نظرگرفتن ریسکهامحاسبه میشود.
علت این اتفاق افتاده آنجاست که سیستم پولی ما با دلار قطع ارتباط کرده است. در حالی که تجارت ارزی اساسا بدون دلار نمیتواند معنا داشته باشد.
البته اغلب کارشناسان به این روند انتقاد دارند چرا که به باور آنها وقتی پایتخت سیاست پولی کشوری خارج از محدوده جغرافیای خودش باشد، لاجرم سیاست های مالی هم به خارج از آن کشور منتقل می شود. بانک مرکزی سالها با این موضوع مشکلی نداشته است، زیرا بانک ملی ایران شعبه فعالی در دوبی محسوب میشد.
سیاست پولی دولت امارات
درهم امارات متحده عربی به شدت به دلار آمریکا مرتبط است و بسیاری از کالاها و خدمات در امارات به دلار فروخته میشوند. نرخ برابری ثابتی میان درهم امارات و دلار آمریکا برقرار است که نتیجه چنین اتصالی نوسانات کمتر و ثبات ارزی بیشتر در این کشور محسوب میشود.
هر چند توان کنترل نرخ تورم در چنین شرایطی بسیار سخت است و وزارت دارایی امارات از یک سو نرخ بهره را همواره در سطوح بسیار پایینی کنترل میکند که خود عاملی تورم زا محسوب میشود، اما از سوی دیگر با پایین نگه داشتن نرخ سود بازپرداخت وامهای بانکی اعطا شده به شرکتها سیاست پیچیدهای را در پیش گرفته است.
این سیاست پولی در امارات منجر به آن شده است که به رغم افزایش تورم ناشی از نرخ بهره بانکی پایین، در اکثر موارد قیمتها در بازار ثابت باقی بمانند و از سوی دیگر به دلیل سیاستهای مالی انبساطی فعال و عرضه پول بیشتر در بازار تحریک کسب و کارها و به ویژه صنعت هوایی، نرخ بیکاری در این کشور کاهش پیدا کند.
شاید جالبترین بخش سیاستهای پولی در اقتصاد امارات همین مسئله باشد که بانک مرکزی این کشور در کنار وزارت دارایی در تلاشی دائمی است تا با افزایش نرخ تورم و عدم افزایش قیمت کالاها، همزمان طرف عرضه و تقاضا را تحریک کند. البته چنین سیاستی اقتصاد امارات متحده عربی را به شدت در معرض دستکاری قرار داده است به این گونه که بسیاری از تحلیلگران نگران آن هستند که چنین روندی منجر به افزایش تورم و رشد قیمتها در طولانی مدت شود.
برای اطلاع بیشتر از سایر قیمت ها می توانید از طریق لینک ارتباط با ما در سایت تماس بگیرید.